HandymanPro - Ingen opgave er for lille...

Montage

Udestuer & Vinterhaver

HandymanPro har gennem en årrække specialiseret sig i montage af udestuer og vinterhaver.

Vi kan både montere en udestue, som du allerede har købt et andet sted, eller være behjælpelig med, at finde den, der passer til dit behov.

Vi kan være behjælplige med alt fra etablering af fundament til ombygning af fx. tagudhæng mv. for at skabe plads til udestuen.

HandymanPro tilbyder desuden opmålingshjælp i forbindelse med køb af udestue. Opmålingshjælp koster kr. 1.500,-. Beløbet fratrækkes montageprisen, hvis vi efterfølgende montere den nye udestue.

Fælles for alle opgaver:
Der er ryddet op og evt. støvsuget, når opgaven er løst..

Udskiftning af døre og vinduer

Montage af vinduer og døre udføres til fast aftalte priser. Har du købt nye vinduer og døre, så tøv ikke med at udfylde nedenstående formular, så modtager du et uforpligtende tilbud i købet af et par dage.

HandymanPro tilbyder desuden opmålingshjælp i forbindelse med køb af døre og vinduer. Opmålingshjælp koster kr. 1.500,-. Beløbet fratrækkes montageprisen, hvis vi efterfølgende montere de nye døre og vinduer.

Vi kan også tilbyde kvalitets døre og vinduer, fra nogle af markedets bedste producenter.
 
Vi forhandler blandt andet: Schüco, Rationel og Velux.


Renovering af Døre og vinduer

Er Deres døre og vinduer nedslidte og trænger til en renovering eller til udskiftning af glassene, kan vi tilbyde flere løsninger.
 
Ved renovering kan vi bla. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Partielt nedbrudt træ kan udskiftes.

Ønsker du/I et tilbud

Ønsker du/I et tilbud på en montage af en planlagt udestue, eller vinduesudskiftning, så send os en tegning af det planlagte samt et par billeder af huset. Så vil HandymanPro sende et tilbud inden for et par dage.